Програми для бюджетних та небюджетних підприємств Корисна інформація
Основа ресторанного бізнесу полягає у складанні меню. Це перший крок, над яким варто одразу задуматися. Адже часто ресторатори-початківці залишають його наостанок. Проте розробка меню для кафе або ресторану апріорі головний етап при створенні бізнес-ідеї....
24 лютого життя України розділилося на до і після. В нових реаліях з того часу живе держава. Проте попри умови воєнного стану економіка працює, тому підприємства повинні пристосовуватися до цих умов. Від початку війни...
У Міністерстві охорони здоров’я України представили технологічні карти для впровадження у школах, дитсадках та дитячих інтернатах нового меню. Від 1 січня 2022 року українські школярі та дошкільнята харчуються по-новому. Впровадження змін не завжди буває...
Перед тим, як остаточно затвердити працівника на одній з посад на підприємстві, прийнято на початку випробувати його. Це не питання сили й витривалості (хоча це не завадить новому працівникові), а більше про кваліфікацію та...
У жовтні 2021 року до Класифікатору професій знову внесли правки. У цьому матеріалі детальніше розглянемо, які правки представили і на кого вони матимуть вплив. Зміна 1 Перша правка, внесена у розділ Класифікатора під назвою… ...
З різними проблемами у харчуванні дитини шкільного віку можуть зіштовхнутися батьки. Наприклад, цими днями спостерігаємо незадоволення в шкільних лавах новим оновленим меню від Клопотенка. Тож чому школярі не завжди хочуть їсти в школі і...
Школа – це не просто новий етап у житті дитини. Це повна зміна системи координат, якій характерні навантаження на розум і тіло маленької особистості. Також у шкільний період розпочинаються заняття спортом. А ще організм...
На сьогодні питання охорони праці є загальносвітовим. Міжнародна організація праці щороку реєструє понад 400 млн випадків травм на виробництві та професійних захворювань. Окрім того, причиною смерті приблизно 2 млн осіб у світі є виробнича...
Розкриваємо поняття кадрового діловодства Перед кожним українським підприємством постає проблема правильної організації документів стосовно трудових відносин роботодавця з найманим працівником. Вирішує її кадрове діловодство, яке відстежує дотримання правил, за якими повинен прийматися на роботу...
Три види вимірників, які застосовуються в бухгалтерському обліку. За допомогою бухгалтерського обліку ми збираємо всю необхідну інформацію про роботу підприємства для її подальшого представлення за зовнішніми та внутрішніми запитами. Отримання повної та об’єктивної інформації про...
Як правильно зберігати і скільки зберігаються особові справи Ведення особової справи – це важливий обов’язок у роботі кадрового співробітника. Адже саме в особовій справі зберігається вся трудова й приватна інформація працівника. Враховуючи, що інформація...